zondag 5 juli 2015

Watercolor Wings

Verzamelbestelling 10 juli

Nu de mussen van het dak vallen en we allemaal behoefte hebben aan water, vervolg ik mijn verhaal in watercolors Smile. Ik maakte een kaartje met de volgens mij mooiste set uit de catalogus, de Watercolor Wings.

IMG_3858

Deze leuke set (blz 75) bestaat uit vlinders in verschillende laagjes. Je kunt zo prachtig kleuren combineren en je vlinder vol en gedetailleerd maken. En wat dubbel leuk is, hij is te koop als bundel met framelits (Yeah! 15% korting op de bundel!) waardoor je de vlinders ook nog eens drie dementionaal kunt uitwerken. En de set past precies bij de andere set met vlinders uit de catalogus, de Butterfly Basics (blz 124). Ook deze set is te krijgen als bundel. En raad eens wat, de framelits uit beide sets passen ook weer bij elkaar.

Zo kun je allerlei verschillende combinatie vlinders maken helemaal naar jouw smaak.

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

Bij het gebruik van deze stempels wil je absoluut de Stampin’ Pierce Mat gebruiken. Deze zorgt er voor dat de inkt zich goed verdeeld tussen het papier en de stempel. De afdruk wordt daardoor mooi egaal en compleet. Op mijn kaartje gebruikte ik een tekst uit de set Watercolor Words.

Op mijn Pinterest heb ik een bord voor vlinder kaarten gemaakt

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten