woensdag 29 juli 2015

Online winkel en weekly deals

Heb jij al eens rondgekeken in mijn online winkel? Ik nodig je bij deze uit om eens rond te kijken. klik op het shop logo en wordt meegenomen naar mijn winkel.

http://www2.stampinup.com/ECWeb/default.aspx?dbwsdemoid=5005746


Heb je nog niet eerder besteld in mijn online winkel? Maak een account aan, kies mij als je demonstratrice en probeer het uit. Met maximaal 5 werkdagen heb je jouw bestelling (mits op voorraad bij SU) in huis.
Bestel je in mijn online winkel. T/m eind augustus betaal ik je bij een bestelling boven de  € 99,- de verzendkosten van € 5,95 terug*

Bij een bestelling boven de € 200 euro ontvang je, zoals altijd, voor minimaal 10% aan gratis artikelen. Het winkelsysteem geeft aan voor hoeveel je mag uitzoeken.
Gebruik bij een bestelling onder de € 200,- de op dit moment actieve hostess code XZFRUX4S (let op deze kan wijzigen. Check voor de meest recente code de rechter kolom bij bestelinformatie en data)

* Dit is een persoonlijke aanbieding geldig t/m 31 augustus en niet geautomatiseerd in de online winkel.De verzendkosten worden door SU bij je bestelling in de online winkel in rekening gebracht. Zodra je besteld hebt neem je contact met mij op. Ik zorg voor de terugbetaling van de verzendkosten aan jou.
 
Profiteren van korting? Misschien zit er wat leuks bij de weekly deals hieronder!

Groetjes uit een koud en nat Oosterbeek,
Jose

Geen opmerkingen:

Een reactie posten