woensdag 17 juni 2015

Onderweg naar Madeira

Het was vorig jaar juli. De nieuwe catalogus was net gelanceerd. Een promotie van een teamlid en een bestelling van een lieve vaste klant duwde mij over de magische grens. Ik mocht aankomend jaar mee op de incentive trip naar Madeira. Whohoo!!
Je begrijpt dat dit zonder mijn trouwe klanten en fijne teammaatjes nooit was gelukt. Wat een eer om nog een keer de reis die je elk jaar kunt verdienen bij Stampin' Up! mag gaan maken.

Nu bijna een jaar verder is het zover. Als ik dit bericht schrijf zit ik in het vliegtuig naar Madeira. 5 dagen naar dit prachtige eiland. Samen met mijn man en nog een 50-tal demonstrators met aanhang uit Europa.
Ik ben benieuwd wat we gaan beleven.
Aan mijn trouwe klanten en lieve teammaatjes een hartelijk dank voor jullie vertrouwen, hulp en inzet. Speciaal voor Marcel, dank je wel lieverd dat ik lekker mag blijven stempelen.


2 opmerkingen: