maandag 25 mei 2015

T was even Radio Stilte

Mijn achtbaan is even van de rails. En daar moet ik het maar even mee doen. Er wordt hard gewerkt aan de wieltjes om weer het juiste spoor te vinden. Tot die tijd bekijk ik het van dag tot dag.
De blauwe plek op mijn been die ik opliep bij een middagje karten op werk (misschien zag je hem al op Facebook)
is intussen een wonderlijk kleuren landschap. 
Gelukkig heb ik relatief weinig pijn.
En zoals je ziet, het is al lang zo blauw niet meer. In ieder geval weet ik zeker, stempelen is veel veiliger. Dus de formule 1 moet het zonder mij doen. Ik kijk wel toe :-)

Afgelopen vrijdag was mijn catalogus party. Acht lieve vrolijke dames kwamen zich vergapen aan al het moois.
Deze kaart en label maakte ik met de nieuwe set 
En bijpassende pons 
Beide gaan zeker een topper worden. En dat is SUper want bij de verkoop van deze stempelset gaat er steeds een bedrag van € 2,25 naar het Ronald Mc Donald fonds. Voor iedereen die de nieuwe catalogus heeft, de set staat op de allerlaatste pagina! Kopen kopen kopen! Nog geen nieuwe catalogus, mail me dan!

Mijn make en take van afgelopen vrijdag is gemaakt met een andere set. Die laat ik later zien.
Vandaag ga ik eerst verder met de organisatie van het StampEvent. Dat is aanstaande zaterdag al, aaahhhh!


2 opmerkingen:

  1. Mooie set en leuke creaties, José.
    En jeetje...wat een plek op je been. Beterschap ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent een kleurrijk typje Jose ;). Hopelijk trekt de plek snel weg. Veel succes met de laatste voorbereidingen en heel veel plezier zaterdag. Ik ben benieuwd welke set je hebt gebruikt voor de make en take. De sprinkels of life is echt heel leuk. Gelukkig is het al snel 2 juni.

    BeantwoordenVerwijderen