zondag 10 mei 2015

Lazy Saterday?

Nou mooi niet. We zijn heel erg druk met de voorbereidingen voor het StampEvent editie nr 3. Gisteren, zaterdag dus, was de dag van pakketjes maken voor alle deelnemers. Tellen, tellen en nog eens tellen. Hier en daar hebben we een foto gemaakt en gedeeld op de Facebook pagina van het StampEvent. Kom eens kijken en je krijgt een indruk van wat het event inhoud. Als je er toch bent, like onze pagina en ding mee naar prijzen. We hebben nog steeds een materiaal pakket weg te geven en binnenkort ding je mee naar een gratis deelname aan het event (hierover later in de maand meer).

Van mijn partner in crime, Miranda Versteeg, kreeg ik een schattig cadeautje. Ze had het eerder deze week al over een secret project gehad. Geen idee dat het voor mij zou zijn.
Schattig!!!

En weet je wat er in zat?
Haar super gave zelfgemaakte ponsen waaier. Voor elke pons een kaartje waarmee je eenvoudig kunt zien of een stempel in een bepaalde pons past.
Daar ben ik echt zo blij mee! Dank je wel lieverd!! Maar vooral voor de moeite die je voor me hebt gedaan. Wat een werk om de waaier te maken!
Rest mij jullie een fijne zondag te wensen. Ik ben aan het spelen met mijn nieuwe in colors. Hopelijk kan ik mijn projectjes morgen laten zien.

Groetjes
Jose1 opmerking: