dinsdag 14 april 2015

Kalender!!!!!

Verzamelbestelling woensdag 15 april.

Sale a Bration ligt al weer een halve maand achter ons. We maken ons op voor de nieuwe jaarcatalogus op 2 juni.

Dat betekend dat er de komende weken van alles te beleven valt en er belangrijke data zijn om te onthouden. Dus pak je agenda en noteer de belangrijkste momenten!

Goed om te onthouden: er komen met de komst van de nieuwe jaarcatalogus ook nieuwe In Colors. Met die komst, verdwijnen de kleuren 2013-2015 ( Baked Brown Sugar, Coastal Cabana, Crisp Cantaloupe, Pistachio Pudding en Strawberry Slush). Vergeet voor deze kleuren niet de refill's te bestellen en extra papier.  Zo kun je nog tijden genieten van deze mooie kleuren. Bijkopen is na 2 juni niet meer mogelijk.

De oude catalogus loopt nog tot en met 1 juni. Dit is dus anders dan op de catalogus vermeld! Producten die niet in de nieuwe catalogus zijn opgenomen zijn vanaf 2 juni niet meer te koop.

21 april
De uitlooplijst/retired list wordt bekend gemaakt. Vanaf dit moment geldt voor alle producten op de lijst dat ze verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt maar uiterlijk tot en met 1 juni. Daarna verdwijnen deze producten voorgoed. Sommige producten zullen met korting aangeboden worden. En geloof mij, veel producten zullen met een dag weg zijn. Wacht dus niet! Ik plaats op 21 april 's avonds om 20.00 een extra verzamelbestelling.

5 mei
Het is voor demonstratrises mogelijk om alvast producten uit de nieuwe catalogus te bestellen en sneak peeks te delen. Hier ga ik zeker gebruik van maken. Wil jij ook genieten van dit voordeel om net even eerder te weten wat er komt, vraag mij naar de mogelijkheden.

22 mei
Catalogus party bij mij thuis
van 13.00 tot 15.00 en van 19.00 tot 20.30 vrije inloop.
Kom je catalogus ophalen
maak een make & take
bekijk de nieuwste producten en bestel
snuffel tussen mijn (met korting) te verkopen oude/retired producten.
 
30 mei
Het 3e StampEvent! Daar wil je bijzijn. Opgeven kan via de site www.stampevent.nl tot en met zaterdag 2 mei!
Voor slechts € 48,95 kun je een hele dag creatief bezig zijn.
Je krijgt hiervoor:
- Minimaal twee materiaalpakketten
- Koffie/Thee/Water
- Uitgebreide lunch
- Een hele dag gezelligheid en heel veel creativiteit!

2 juni
De nieuwe catalogus gaat van start. Wil jij een exemplaar thuis ontvangen? Stuur mij een mail op het hierboven vernoemde email adres. Kosten € 5,- inclusief verzenden. Plaats je een bestelling dan is de gids gratis. Wil je de gids digitaal? Zorg dat je aangemeld bent voor mijn nieuwsbrief!

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten