maandag 13 april 2015

Embossing

Vrijdag was het prachtig weer. Omdat ik wel wat ontspanning kon gebruiken ben ik er samen met mijn hondjes op pad gegaan. Haast hadden we niet. De honden weken nauwelijks van mijn zijde terwijl ze hun neus tegoed deden aan alle heerlijke voorjaarsluchtjes. Alles werd afgesnuffeld. De afstand die we hebben afgelegd was niet groot. De tijd die we onderweg waren was behoorlijk. Even helemaal niks.

IMG_3389

En omdat als je aan het wandelen bent, je geen kaartjes kunt maken (echt is heb het geprobeerd maar het lukt niet Winking smile ) Heb ik er een uit februari gepakt. Dit kaartje maakte ik voor mijn man voor valentijns dag. Ja, kom je nu mee zul je denken. Klopt! Toch wil ik je laten zien wat ik met een embossingfolder heb gedaan.

embossing stamping

Inderdaad, ik heb er mee gestempeld. Ik heb mijn inktkussen voorzichtig op een deel van de open embossingfolder gedrukt. Vervolgens heb ik mijn papier op de ingeïnkte kant gelegd, de folder dicht geslagen en aangeduwd. Zo maakte ik een mooie achtergrond voor mijn kaart. De folder heb ik onder de kraan even afgespoeld en voorzichtig gedroogd (Love SU inkt op waterbasis).

In onderstaand filmpje van SU vind je naast de door mij gebruikte techniek nog meer leuke mogelijkheden om te stempelen met embossingsfolders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten