woensdag 1 april 2015

Doosjes maken

Doosjes maken kan een hele uitdaging zijn. Maar niet met het super handige gift box punch board (deze week in de aanbieding voor € 17,21). Met dit board maak je zonder ingewikkeld uitmeten, omrekenen en gedoe met inches of cm een doosje in een handomdraai. Je hoeft je alleen maar druk te maken over het versieren en de inhoud van het doosje.

IMG_3365IMG_3364IMG_3366
Het doosje dat ik maakte is 8,3 cm x 8,3 cm x 6,4 cm groot.

Het doosje versierde ik met de perpetual birthday set. Een super leuke set die je prima kunt gebruiken om achtergrondjes te maken op kaarten of om doosjes mee te versieren.

In de lentegids kun je deze set snel over het hoofd zien doordat maar een klein deel van de set op ware grote is afgedrukt (aan de linkerkant). De rest is 50% kleiner afgebeeld (aan de rechterkant).
Zoals je ziet zitten er sterretjes, vlinders, spatters en meer in de set. De “vlek” geeft een super gave watermerk achtige afdruk die wel 5cm groot is. Kortom, een super leuke confetti achtige veelzijdig set die niet mag ontbreken in je verzameling.

image

WEEKLY DEALS

weekly 01-04-2015

4 opmerkingen:

 1. Hoi Jose,
  Wat een leuk doosje ;)
  Ik was van plan na je party een berichtje op facebook te plaatsen, maar het was zo gezellig dat ik helemaal vergeten was om foto's te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We moeten de volgende keer maar iemand aanwijzen die foto's maakt :-)
   Want ik vergeet het ook standaard! To much fun!!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk doosje, erg handig voor kleine presentjes! Mooi versierd ook :)

  Fijne paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je compliment. Jij ook hele fijne paasdagen!

   Verwijderen