dinsdag 10 maart 2015

Verdrietig maar belangrijk nieuws

De Blendabilities verdwijnen per direct uit het assortiment.

Het bedrijf dat de blendabilities maakt kan niet voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Stampin' Up! stelt aan haar producten. Daarop is door SU besloten de blendabilities niet meer te verkopen.
Heb je blendabilities bij mij gekocht, check deze dan. Mocht er iets mis mee zijn, neem dan contact met mij op.

Gelukkig is een heel groot percentage van de stiften in perfecte conditie en kunnen de bezitters gewoon verder kleuren en genieten. Je kunt er alleen (voorlopig) geen bijkopen.

Ik ben dol op mijn blendabilities. En ben verdrietig dat deze keuze gemaakt moest worden. Tegelijkertijd ben ik trots op Stampin' Up! dat ze deze stap durven te nemen. Dan neem je kwaliteit echt serieus. Ik doe mijn stiften niet weg en ik hoop dat er in de toekomst opnieuw alcoholmarkers komen. Heb je vragen? Mail mij dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten