maandag 16 maart 2015

Tof Team

Er is veel voorbereiding aan vooraf gegaan. En dan is het zaterdag 14 maart. Mijn team komt naar Oosterbeek om het teamtreffen bij te wonen. Wat een mooie dag was het!

Het was niet alleen zeer gezellig. Het was naar mijn mening ook informatief, leerzaam, bijzonder door de presentatie van een van de teamleden, veel te kort en had ik al gezegd zeer gezellig.
Zo gezellig dat er maar weinig foto’s zijn. Iedereen is domweg vergeten foto’s te maken. En tot overmaat van ramp hebben we ook geen teamfoto gemaakt. Daar is een oplossing voor. We doen het gewoon nog een keer over. Op een later tijdstip en hopelijk met nog meer nieuwe teamleden.

Op de dag zelf ziet de zaal er voordat we beginnen zo uit.

IMG_3343IMG_3344

IMG_3340

Op de tafels staan gevulde doosjes gemaakt met de Mini Treat Bag Thinlits Dies.
Het papier is van het Birthday Bash Specialty Designer Series Paper.

IMG_3337IMG_3339

Zo zie ik er uit als ik mijn troepen toespreek whahaha. Deze chaos piloot was weer eens haar lijstje kwijt. Dus net voor aanvang had ik alle punten nog even opgediept uit mijn geheugen en vastgelegd op een nieuw lijstje. Met 180 hartslagen per minuut begon ik aan mijn verhaal. Toch was ik trots op mijzelf. Ik laat het aan de team meiden over om te zeggen of het nuttig, vermakelijk en de moeite waard was.

DSC_0247

In ieder geval zaten de meeste wel geïnteresseerd te luisteren :-)

DSC_0248jose sharonjose1

Aan het einde van de dag is er voor iedereen een cadeautje.

IMG_3349

Mocht je er over nadenken om demo te worden, meer willen weten en/of deel uit komen maken van mijn team? Zoek dan contact met me! Tot eind maart is instappen extra aantrekkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten