woensdag 4 maart 2015

teamtreffen Gelsenkirchen

Het jaarlijkse teamtreffen voor directe teamleden van Jenni is een weekend dat je niet wilt missen. Maar het scheelde niet veel of ik had het gemist! Nee niet dat ik het vergeten was. En ik had Jenni ook gezegd dat ik zou komen. Maar daar was begin januari alles blijven steken. Ik had me niet ingeschreven in de speciale lijst en ik had ook geen hotel geboekt. Dus afgelopen vrijdag zocht ik nog even de mail op die Jenni haar team gestuurd heeft en dan….. OMG. AAAAHHHHHH…..

Dus ik bij Jenni aan de bel. Ehm Jenni….. Ich habe verpasst. ik heb het verkl..t.
Zegt zij doodleuk. Jose, hoorde je je oren rinkelen.Ik dacht net aan je. Dat je er bij zou zijn maar dat je wellicht nog wat moet doen…. Heb je een kamer geregeld? De schat. wat een vriendin. Met 10 minuten heb ik een kamer en met nog een paar keer heen en weer schrijven is alles rond. Ok, mijn verhaal moest natuurlijk wel even verteld worden in de groep. Even wat schaamrood op de kaken…. en terecht!

Het was uiteindelijk een heerlijk weekend. Vol tips, tricks, ideëen, vriendschap en oja, ook nog creatief.
De tijd vliegt voorbij in zo’n heerlijke groep gelijk gestemden.

Voor dit weekend had ik een kaart en een doosje gemaakt. De kaart hebben jullie in het vorige bericht al gezien, het doosje zie je hieronder. Het is gemaakt met de Gift Box Punch Board. Een ontzettend handig bord waarmee je eenvoudig doosjes maakt. Ik heb gekozen voor een doosje dat 6,5 cm x 6,5 cm x 10,2 cm groot is. Daarvoor heb je papier nodig van het formaat 25,4 cm x 25,4 cm. Ik heb gebruik gemaakt van het irresistible designer series paper uit de SAB folder. Dit is lekker stevig en kun je heel leuk kleuren.

IMG_3328

Nu vol speed ahead naar mijn eigen teamtreffen. De voorbereidingen zijn in volle gang. De zaal is gehuurd, de uitnodigingen zijn aangekomen. Hier en daar heb ik een kaartjes gezien van teamleden die mijn uitnodiging hebben gelift en gebruikt voor een eigen kaartje. Zo leuk om te zien hoe het ene idee lijdt tot een volgend. Is dit niet het allergaafste van Stampin’ Up!

Om af te sluiten nog de weekly deals!
weekly 04-03-2015

1 opmerking: