zaterdag 14 februari 2015

SUrpise

Mijn werkgever heeft zo’n 3 jaar geleden het nieuwe werken ingevoerd. Dat houdt in dat we geen vaste werkplek meer hebben, we onze eigen laptop hebben en zelfs thuis kunnen werken. De afdelingsvloeren zijn echter wel toegewezen aan teams. Helaas had ons team door een aantal veranderingen al een hele tijd geen afdelingsvloer meer. Dus mijn collega’s zaten vaak letterlijk door het hele gebouw. Afgelopen maandag kwam een einde aan deze situatie. We hebben weer een eigen vloer. Om dit te vieren werd er een borrel georganiseerd. Vooruitlopend op de zaken werd het een valentijnsborrel.

Toen ik het berichtje over de borrel in de mail ontving wist ik dat ik iets wilde maken voor mijn collega’s. Degene die mij al een tijdje volgen weten dat ik dat vorig jaar ook al een keer heb gedaan. Dat werd toen goed ontvangen, dus ik wilde dat nog wel een keer doen voor ze.

IMG_3195 
Maarliefst 28 van deze kleine cadeautjes vonden hun weg naar collega’s.

Mijn collega en vriendinnetje Anna (begaafd fotografe) maakte onderstaande foto van haar presentje en postte het op facebook. Dat is echt leuk al je jouw werkje terug zien met een dankbaar berichtje erbij!

valentijnverpakking

Hopelijk hebben jullie deze valentijnsdag kunnen doorbrengen in het bijzijn van je dierbaren.

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog,
Jose

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke attenties voor je collega's, José. Ze zullen blij met je zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De reacties waren erg leuk. Vooral die van de baas. Hij vond het een super leuk extraatje voor het feestje.

      Verwijderen