vrijdag 26 december 2014

Merry Christmas

Hebben jullie ook mooie kerstdagen gehad. Die van mij zijn in rust en gezelligheid verlopen.

Zoals elk jaar zijn we op kerstavond bij mijn ouders om met z’n alle brood te eten. En net als elk jaar heeft mijn moeder haar uiterste best gedaan om lekkere broodjes te kopen, is er meer dan voldoende beleg en hebben we het gezellig. Heerlijk zo’n traditie.

Op kerstdag hebben we tv gekeken, koffie gedronken en rustig aangedaan. s’ Avonds waren we door mijn ouders uitgenodigd om uit eten te gaan. Met Marcel zijn mam, mijn ouders en ons twee hebben we ons te goed gedaan aan een heus 7-gangen diner bij ‘De steenen tafel’ in Arnhem. Het was echt te gek! Wat hebben wij lekker gegeten zeg! En ook al klinkt het veel, we zaten lekker vol, niet afgeladen. Super!

Vandaag, 2e kerstdag hebben we gewoon lekker rond gerommeld. Ik ben wat workshops aan het voorbereiden die ik de komende maanden aan jullie wil aanbieden. Dus houdt mijn nieuwsbrief in de gaten. Nog niet geabonneerd op mijn nieuwsbrief? Meld je dan snel aan! Dat kan hiernaast, net onder het plaatje van de catalogus.
De nieuwe lentegids komt er aan en daar zitten allemaal leuke nieuwe goodies in en dan is het heerlijk als je even wat tijd hebt om het een en ander te proberen. Willen jullie even spieken?

IMG_2824

Hieronder zie je de kerstkaarten die ik dit jaar heb verstuurd. Helaas had ik er ook dit jaar weer te weinig gemaakt. Het begint serieuze vormen aan te nemen. Dit jaar had ik er 78. En nee, weer niet genoeg. Maar het is de moeite waard.

IMG_2775IMG_2776

IMG_2777IMG_2778

Het leuke van kaarten sturen is het terug ontvangen van kaarten. Jullie hebben er al een paar gezien de afgelopen dagen. Deels omdat ik in de lappenmand zat en jullie toch wat creatiefs te laten zien. En de kaarten die ik ontvang zijn zeer de moeite waard om te showen. Dus hieronder nog een aantal!

In volgorder, dank je wel Corinne, Nel, Ingrid, Sandra, Mirjam en Jacomien.

IMG_2790IMG_2818IMG_2819IMG_2821IMG_2822IMG_2823

2 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart heb je gemaakt, José. Ook hier hangt er eentje te pronken, heel erg bedankt!
  Pakketje werd keurig op tijd bezorgd, vandaag al lekker mee zitten spelen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan en fijn dat het je bestelling op tijd was voor onder de kerstboom!

   Verwijderen