woensdag 10 december 2014

Label love

De kerstfair in de Eusebius in Arnhem komt snel dichterbij. Dit weekend gaat het gebeuren. En de gevulde verpakkingen stapelen zich op. Aan al die verpakkingen hangen verschillende leuke labels.

Onderstaande labels heb ik voor een aantal verpakkingen gemaakt. Degen die op ons StampEvent zijn geweest zullen ze herkennen. De witte laag Whisper White heb ik bestempeld met sterren in verschillende kleuren. Vervolgens heb ik de labels op maat gesneden en met de Tag Topper Punch van een leuke bovenkant voorzien. Een extra label van cardstock onder het Whisper White, een lint eraan en als finish een beetje bling. Klaar!

IMG_2726IMG_2727

IMG_2729

Vergeet niet nog even naar de weekaanbieding (klik) te kijken. Het broertje van de punch die ik heb gebruikt is in de aanbieding. Ik heb hem nog niet, dus ga hem zeker bestellen met deze mooie korting! Wil je hem ook, ik plaats een verzamelbestelling op 16 december.

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

2 opmerkingen: