donderdag 18 december 2014

Hatsjoe

Al dagen ben ik aan het niesen en proesten. En dat vertraagt kan ik je zeggen. Dus ik doe weinig en snotter gewoon lekker door. Knus bij de verwarming met wat chocomelk en de nieuwe seizoens catalogus (ja echt, ik heb hem al!) Fut om wat te maken heb ik niet. Plannen genoeg maar die woekeren gewoon nog even verder in het hoofd.

Ondertussen stromen de kerstkaarten binnen. En omdat ik jullie toch ook wat creatiefs wil laten zien, heb ik bedacht dat ik de prachtige kaarten die ik krijg maar ga tonen. 1+1= 2 zullen we maar zeggen.

IMG_2762 Deze is van Tonnie, de kaart glitterts prachtig met kleine sterretjes. En de parels zijn precies in de kleur van het cardstock van de kaart. Een heel sfeervol geheel. En hoe mooi is de set Lovely as a Tree ook deze keer weer. Deze moet je echt in je verzameling hebben. Zo veelzijdig!

IMG_2769 Deze kaart is van Jeanet. Gemaakt met de Festifal of Trees bundel. combinatie van stempels en pons. Zo leuk hoe de boompjes de voorkant van de kaart “bij elkaar” houden.

IMG_2770 Deze is van Sylvia. Eveneens met de Festival of Trees bundel. maar weer een hele andere stijl. De achtergrond van de ster is met de embossingfolder Lucky Stars bewerkt. De glitterende ster maakt het geheel compleet.

Dank dames voor de prachtige kaarten! En daarmee voor het uit de brand helpen van een anders wel heel leeg blog.

Groetjes
Jose

2 opmerkingen: