donderdag 6 november 2014

Post

Gisteren viel er een pakketje op de deurmat. Met een wel heel erg leuke verrassing van Jeanette Egemann. Dat is de upline van Jenni. Jeanette kom ik vooral tegen op events. Maar het leuke is dat ze, ondanks dat ze niet mijn directe upline is, ze mij altijd volgt. Zo leuk! En nu dus deze verrassing van haar.

Ingevoegt is een hele leuke persoonlijke kaart gemaakt met de Circle card Thinlits Die. De achtergrond stempel World Map past helemaal bij het thema. Super gaaf!
Een hele leuke "scrap" wereldkaart waarop je kunt aangeven waar je voor een bepaalde reis bent geweest, hoe je er kwam en wat je het meeste bijgebleven is maakt het compleet.

De wereldkaart zit in een prachtige koker met daaraan een label. Hier heeft ze de tekst "stempel dich um die welt" of te wel "stempel jezelf de wereld rond" op gestempeld.
En dat is ook wel wat er gebeurt is de afgelopen 2 jaar :-)
Wie mij al een tijdje volgt weet waar ik allemaal al geweest ben voor en met Stampin' Up!
En zoals de kaart al verraad, aankomende juni mag ik met Stampin' Up! naar Madeira. Deze reis heb ik bij elkaar verdiend. Daar krijg je toch wel kleur van op de wangen zeg maar :-) Hoe vaak krijg jij de kans om met je Hobby een reis te maken? En de nieuwe uitdaging is weer begonnen, een nieuw stempeljaar is van start gegaan.
Wat zal dit jaar mij en misschien jou wel brengen? Want echt, ik ben niet de enige die dit kan.


1 opmerking: