woensdag 26 november 2014

Kom in mijn team

… is dit een gedachte waar je mee speelt en laat het je niet meer los?
Alweer 2 jaar geleden maakte ik de stap om demonstratrice te worden. Geen idee waar het me zou brengen, geen idee wat het zou worden. Maar dat ik gek ben op de producten van Stampin’ Up! dat wist ik zeker. En dat ik ze met korting kon kopen, dat maakte de interesse in mij wakker.
Toen ik instapte was er een leuke aanbieding. En soms is dat precies wat je nodig hebt om het laatste stapje te kunnen zetten en te beginnen aan een nieuw avontuur. Heb jij ook de interesse om de producten van SU te kunnen kopen met korting? Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Dan heb ik de aanbieding voor jou!
header_saveandearn_demo_11-24-14_eng725915583795661a8962ff0000f7f0e6

Ik kan alleen maar zeggen, het is een echte deal. Ok, je betaalt ongeveer 97 euro (normaal € 129,-) om te beginnen, maar je krijgt er veel voor terug.

Om te beginnen is je startpakket gevuld met producten van Stampin’ Up! die je zelf mag uitzoeken ter waarde van € 175,- Met je inschrijving krijg je ook toegang tot alle voordelen die horen bij het demoschap. Wil je daar meer over lezen, klik dan HIER. Maar er is meer. Stampin’ Up! geeft een heuse BONUS. Geinteresseerd?

En wat krijg je van Mij? Je krijgt net zo veel hulp van Mij! als jij wenst. Ik ben slechts een kleine stap van je vandaan via Whatsapp, Facebook of telefonisch. Je krijgt toegang tot onze gesloten groep. Daar vind je informatie, tips, voorbeelden en een team met gelijk gestemde leden. Vind je engels spannend, ik niet en vertaal met veel plezier alles voor je. Je bent van harte welkom op mijn teamtreffen op 14 maart. Maar bovenal, jij bepaalt of en hoe je hier gebruik van maakt. Wij hebben een gezellig team waarin iedereen doet wat hij het liefste doet op zijn eigen manier. Dat vind ik uitermate belangrijk.

Nog steeds enthousiast? Wacht dus niet en pak deze kans. Deze actie loopt tot en met 2 december. Ik
verwelkom je graag in mijn Team. Stuur me een email met je contactgegevens en ik meld me bij je.

IMG_2666
IMG_2668IMG_2667

Geen opmerkingen:

Een reactie posten