maandag 17 november 2014

In a box

Lief haal jij even een kraamcadeautje? Je weet wel, zoiets als vorige keer. Mijn collega komt terug. Het is een meisje.

Ken je dat? Bij zo’n vraag ben ik altijd even blanco. Welke vorige keer ook al weer? En een collega die terug komt, is dat de moeder? en is het kindje dan al drie maanden oud? Of is het de vader? En staat de spruit net op deze aarde? Vragen vragen vragen.

Eenmaal weer gevuld met info ga ik op pad. Tja en dan hebben ze niet wat ik de vorige keer had. En zijn de kleuren niet zo leuk en past het effe allemaal niet bij wat ik in gedachten heb…. Maar, het is gelukt. Ik heb wat kunnen kopen en nu nog alleen een verpakking. Gelukkig kan ik dat zelf en heb ik helemaal niet veel vragen meer. Ik weet wat ik wil en hoe :-)

Stampin Up Scoreboard boxEn zie hier het resultaat. Een schattig doosje. Uiteraard met label en strik.

De stempels is uit de set Big News. De hartjes zijn gemaakt met de Hearts Border Edge Punch. Het doosje heb ik gemaakt met mijn scoreboard.

Vergeet niet nog even te kijken naar mijn aanbieding voor dit fantastische bord. Ik heb hem voor de zekerheid hieronder nog even herhaald. In plaats van € 87,75 betaal je nu maar € 66,82 !

 

Stampin Up Scoreboard box

Simply Scored Scoring Tool: van € 33,95 voor € 30,95
Simply Scored Metric Scoring Plate: van € 13,95 voor € 11,95
Simply Scored Diagonal Plate: van € 13.95 voor € 10,46
Simply Scored Borders Plate van € 17,95 voor € 13,46

Schaf je de totale set (basisplaat + 3 toevoegingen twv € 66,82 euro) aan, dan krijg je er een Bonefolder twv. € 7,95 gratis bij.
Ik bestel dinsdag 18 november. Zorg dat je bestelling voor 15.00 bij mij binnen is. Daarna eindigt mijn aanbieding. Voor de afbeeldingen van het scoreboard en de verschillende platen klik hier!

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten