vrijdag 21 november 2014

Hieperdepiep

Mijn nichtje is jarig vandaag. Al weer 12 jaar. Mijn nichtje en ik hebben een speciale band. Het is mijn enige nichtje, het is mijn petekind en ze lijkt ook nog eens veel op me (zeggen anderen, ik zie het niet). Maar boven al hebben we gewoon een klik. We betekenen iets voor elkaar.

En zo’n jarige job, die ook nog eens in groep 8 zit en voor de laatste keer trakteert op de basisschool heeft natuurlijk een speciale traktatie wens. We hebben samen pinterest afgezocht en dit is wat we hebben gevonden bij Missy Bolinger.

En direct had mijn nichtje een plan en kreeg ik mijn instructies.
De meisjes krijgen een Minnie, de jongens een Mickey. Er mag wel chocolade in, maar bij 1 Mickey niet, want een van de jongens kan niet tegen chocolade.
Ik zeg, die wens kunnen we vervullen! Uiteindelijk zijn er verschillende snoepjes in de traktatie terecht gekomen waaronder een paar chocolaatjes (behalve bij 1 )

Fry box minnie micky

Fry box minnie micky

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

1 opmerking:

  1. Dat ziet er gaaf uit, José.
    Zeker weten dat jij ook haar favoriete tante bent :o)

    BeantwoordenVerwijderen