zondag 2 november 2014

Dank

Een dank je wel aan mijn nieuwe volgers, nieuwsbrieflezers en emaillezers van mijn blogposten. Altijd leuk als mensen me volgen en het de moeite waard vinden om mijn avonturen mee te lezen.

Vandaag kijk is terug op een hele bijzondere dag. Gisteren het 2e StampEvent. Het was weer een bijzondere dag met heel veel dames, een heer, kijkers, doeners en bovenal heel veel gezelligheid.
Velen volgens ons event al via de facebookgroep StampEvent.nl Maar zoals je misschien weet hebben we ook onze eigen website. Daar vind je alle informatie over het volgende event op 30 mei in Oosterbeek. Op de website kun je jezelf aanmelden en de foto’s zien van de voorgaande 2 events (het zijn er genoeg dus ga vooral even kijken.

In onze facebookgroep vind je een sfeer impressie van de dag en daar valt ook nog wat te winnen.
Like je onze pagina dan maak je kans op het totale workshop pakket dat we gisteren gebruikt hebben inclusief het cadeautje en genoeg materiaal en werkbeschrijvingen. Dus ik zeg, klik en win! StampEvent.nl

Een foto van het pakket dat je kunt winnen! en een van de projecten die wij gemaakt hebben.

StampEvent workshop pakketStampEvent display

Daarbij aangetekend dat de shaker kaart niet ons eigen idee was. Die hebben we gevonden op pinterest en is van een Australische Demo: http://www.janscreativecorner.blogspot.nl/2014/08/first-play-withtrees.html en aangepast met kleur en sequins. Ere wie ere toekomt.

Nou genoeg inspiratie en goede energie denk ik. Hopelijk mag ik jullie ook een keer begroeten op ons StampEvent!

Dan wens ik jullie nog een fijn weekend en tot snel
Groet, Jose

2 opmerkingen:

 1. Gelijk volger bij je geworden, na zo een grandioze dag gisteren. Ik heb me gelijk aangemeld voor de volgende Stamp Event.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, Jose!

  Ook ik heb genoten van gisteren! Het was weer super verzorgd, lekkere lunch, prachtige projecten en veel gezelligheid! Ook de manier van presenteren (het wisselen van de 3 projecten per tafel) werkte perfect!
  De volgende staat alweer genoteerd in mijn agenda!!

  Heel erg bedankt voor de fijne dag gisteren en voor de "goede zorgen"!

  Liefs & knuffel, San

  BeantwoordenVerwijderen