woensdag 19 november 2014

Adventskalender

Hoe bijzonder is dat! Mijn advent kalender staat in de bijlage van de KeK Mama.

Kek Mama is het tijdschrift voor moeders met kinderen in de leeftijd van peuter tot puberteit. En deze maand heeft het blad een speciale creatieve, Stampin’ Up! bijlage. En daar heb ik een bijdrage voor geleverd. Dat was spannend kan ik je wel vertellen. Want ik weet natuurlijk wat ik heb verstuurd, en welke foto’s ik heb aangeleverd. Maar hoe het er dan uiteindelijk uit gaat zien dat weet je niet tot je het artikel zelf in je handen hebt en het al in de winkel ligt. En ik vind hem super! Zo leuk gedaan!

sfeerfoto

Op de linker bladzijde staat een sfeerfoto geplaatst. Mijn adventskalender prijkt aan de schouw van de open haard.

Voor deze foto wil ik Dion heel graag bedanken. Hij heeft als fotomodel prima werk gedaan. Goed gedaan knul! (Henk en Miranda Versteeg dank voor het lenen van jullie zoon!)

 

 

 

 

 

 

stappenplanOp de rechter bladzijde staat een close up van de doosjes die ik voor de adventskalender versierd heb en de draden waar de doosjes aan hangen. Op de doosjes zijn foto’s geprojecteerd van de verschillende stappen.

Het stappenplan c.q. de werkbeschrijving is op de linker en rechter pagina om de foto’s heen geschreven.

Kleine “stempels” afdrukken van de gebruikte set maken het geheel af.

 

 

 

Het geheel ziet er echt super uit! Ik weet niet hoeveel ik mag plaatsen van de bijlage vandaar dat ik maar knipsels uit het blad heb genomen. Ik snap dat jullie heel graag het geheel zouden willen kunnen zien en dat je het liefst het stappenplan zou willen hebben. Ga het blad in de winkel halen en laat je verrassen. Mijn bijdrage was niet het enige leuke project welke in de bijlage is opgenomen kan ik je melden!

Wil je zelf de adventskalender maken? Hieronder zie je de belangrijkste materialen die ik heb gebruikt.
Mijn speciale aanbieding: Bestel je bij mijn volgende verzamelbestelling op 3 december voor minimaal € 60,- dan ontvang je een pak silver glimmer papier (t.w.v. € 5,95) cadeau . Bestelling en betaling binnen uiterlijk 2 december.

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

Vergeet niet te kijken bij de weekly deals. Wie weet zit er nog wat bij met flinke korting.

3 opmerkingen:

 1. Ja joh. Ik kwam zaterdag thuis en toen lag de KEK Mama er al. Meteen gekeken natuurlijk. Gefeliciteerd met deze mooie publicatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf en gefeliciteerd!! Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, José, wat een leuke adventskalender.
  Gefeliciteerd met deze publicatie, ziet er super gaaf uit!
  En nog bedankt voor het brengen van de spulletjes en het lenen van je pons :o)

  BeantwoordenVerwijderen