zondag 12 oktober 2014

Dank

Het was zeer gezellig afgelopen vrijdag bij Nel. Ik mocht een party bij haar verzorgen. Met een leuke groep dames zijn we aan de slag gegaan. Uiteraard had ik een cadeautje voor Nel gemaakt. Het idee is van Helga Hopen. Zij had gezien dat de Tiny Treat Boxes uit de herfst/winter gids (pag. 10) passen in de Tag a Bag Gift Boxes uit de hoofdcatalogus (pagina 201). Versieren met wat cardstock, lint en inkt, Ik gebruik dit soort “kant en klaar” verpakkingen heel graag. Zulke doosjes zijn ook zeker zelf te maken, maar soms dient het gemak de mens.

IMG_2367 IMG_2366 IMG_2365

Als totale verrassing had Nel ook een cadeautje voor mij. De krans kan uiteraard hangen, maar ik heb een schaal waar hij denk ik prima op past. Mijn tafel is klaar voor de herfst, en met wat extra glitters straks ook voor de kerst :-)
Dank je wel Nel! Dat had natuurlijk niet gehoeven. Maar wat lief! en wat een mooie krans.

IMG_2373

Morgen laat ik jullie de kaart zien die de dames gemaakt hebben.

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten