dinsdag 21 oktober 2014

Conferentie 2014

Het is weer voorbij, de conferentie van SU zit er op. Heeeel moe maar voldaan ben ik zaterdagavond thuis gekomen. Overladen met ideeën, emoties, cadeautjes en prijzen.

De trip begint in de file. Samen met Miranda Versteeg staan we stil op de ring van Brussel en later in de stad zelf. De tijd tikte langzaam weg. En hadden we eerst genoeg tijd, het word steeds krapper en krapper. Uiteindelijk zijn we om vijf uur op onze kamer. Om zes uur gaan de deuren van het conferentiecentrum open voor de inschrijving, de workshop en de zilver2 receptie.
Snel opfrissen, omkleden en op zoek naar het gebouw. Oog voor de stad zelf, die echt de moeite waard is, hebben we niet.

Met blaar en net iets te warm komen we bij het gebouw aan. Van daar scheiden de wegen van Miranda en mij. Zij gaat een onwijs leuke workshop doen. En ik ga naar de receptie voor iedereen met een titel van zilver2 of hoger. Het is een feest der herkenning. Zo leuk om iedereen weer te zien. En wat zijn er veel Nederlandse collega’s bijgekomen, SUper!

Van Miranda Mols (ja die van Utopia;-) ) krijg ik een over top onwijs gave hanger in de vorm van een ster. Dit zag ik zo niet aankomen en het betekent veel voor me! De tranen biggelde over mijn wangen, helemaal emotioneel.

Na alle begroetingen en een fris drankje opent Shelli Gardner de avond. Gevolgd door een sketch begeleid door Pam Morgan. Het is gezellig bij ons aan tafel.
We krijgen een mooie pennen set en een speciaal notitie/tekenblok met speciale eigenschappen. Maar ook een tweetal stemeplsets, speciale pinnen voor verschillende prestaties als omzet, recruiting en leadership.

IMG_2444zilver2 receptieIMG_2390IMG_2389IMG_2394

De tweede dag is vol met ontmoetingen, workshops, trainingen en creatieve voorbeelden. Een hoogtepunt is wel als mijn snuitje op het grote scherm verschijnt bij een presentatie van Shannon West over recruiting.

IMG_2399 IMG_2403 IMG_2408
IMG_2405 IMG_2400 IMG_2406
IMG_2430 IMG_2415
6 voorbeelden op dit bord zijn van Miranda Versteeg.
Trots op haar!
IMG_2429

Je bent natuurlijk niet in België als je geen frites gegeten hebt. Dus voor avondeten maar een zakje frietjes. En die smaken best. Maar dat komt vooral door mijn teammaatjes. Aan lol geen gebrek :-)

Janneke BMiranda en FloraSharron en ikIMG_2431

De dag sluiten we af met Award Night. Een gala avond waarin op allerlei manieren wordt stil gestaan bij de prestaties die de verschillende demonstratrices uit de verschillende landen neerzetten.
Ik mocht felicitaties in ontvangst nemen voor omzet, recruiting, de incentive trip en met als hoogtepunt een 5e plaats voor leadership!

Dit had ik alleen maar kunnen dromen. Ik kan dit allemaal niet bereiken als ik geen SUper (treasure)team en SUper klanten zou hebben. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik jullie mag kennen, mag begeleiden en mag bedienen. Ik ben slechts het verlengstuk van een SUper merk dat jullie allemaal in jullie hart hebben gesloten. Dank voor jullie liefde voor SU!!! (foto van mij op het podium volgt hopelijk later!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten