dinsdag 28 oktober 2014

Cheerful

Ik kan wel zeggen dat ik Cheerful ben :-) De ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Aanstaande zaterdag gaat ons 2e StampEvent van start. We hebben een volle dag en een volle zaal. De projecten zijn bedacht, de materialen zijn verdeeld in pakketjes, de laatste hand wordt gelegd aan de versiering. We kijken er naar uit, 2 maanden van voorbereiding bereiken op zo'n dag ineens een hoogtepunt. En het goede nieuws voor iedereen die deze keer niet mee doet, het 3e StampEvent staat gepland voor 30 mei 2015!

We hebben zojuist de inschrijving daarvoor open gesteld. Dus wil je ons 3e event niet missen? Ga naar de site www.stampevent.nl en schrijf je in!

De komende maand zal voornamelijk in het teken staan van massa productie.
Samen met mijn neefje en nichtje ga ik de traktaties maken voor hun verjaardag.
Mijn kerstkaarten moeten nog bedacht en gemaakt worden en neem van mij aan dat zijn er geen 20.
Sinds vorige week ben ik ingeschreven voor de Christmas fair in de Eusebius kerk in Arnhem.

Je bent van harte welkom in deze mooie kerk tijdens deze bijzondere fair.

Bij mijn cheerful mood hoort een mooie cheerful kaart. Op de conferentie van vorig jaar heb ik een make & take gekregen die ik als basis heb gebruikt voor deze kaart. Uiteraard met de kleuren en stempelsets van dit jaar. Het is een Cheerful tag meets Work of Art gebruiken met uiteraard de nodige glitters.
 
 
Dit was het voor vandaag. Fijne dag en tot snel!
Groet
Jose

Geen opmerkingen:

Een reactie posten