woensdag 6 augustus 2014

Thank You!

Onvoorstelbaar, het is al weer bijna 3 weken geleden dat ik mijn laatste blogpost maakte. Op wat reklame na dan van overigens een onwijs gave actie!

Ik noem het maar een blog vakantie. Waar het op neer kwam is dat zin, energie en tijd even ver te zoeken waren. Er waren zaken die voorrang hadden. En dan moet je kiezen. Oh ik heb wel leuke dingen gemaakt, vind ik zelf, maar daar kan ik helaas nog niks over vertellen. Wat ik wel heel graag wil delen is dat ik ook dit jaar weer de reis die Stampin’ Up! ter beschikking stelt heb verdiend.
Onvoorstelbaar, ik mag in juni volgend jaar naar Madeira! En daar wil ik iedereen voor bedanken die mij het afgelopen jaar heeft geholpen. Al mijn klanten, mijn teamleden en uiteraard mijn man. Zonder jullie had ik dit allemaal niet kunnen doen.

Onderstaande kaart is dan ook voor iedereen die afgelopen jaar heeft geholpen mijn doel te bereiken.

Dank je wel!

DSC_0004

Ik hoop dat jullie ook volgend jaar weer mee willen helpen om mijn volgende doel te bereiken.
Van mij mag je al mijn inzet verwachten of zoals een bekende van mij melde op facebook:

“I will Stamp for Cruise!”

Om te beginnen een nieuwe workshop!
Onderwerp: Project Life!
Wanneer: Donderdag 21 augustus
Waar:  Bij mij thuis in Oosterbeek
Hoe laat: 19.30 – 22.00
Kosten: 8,50 (inclusief materiaal)
Voor wie: Heb je een camera, telefoon of dozen vol foto’s? Ben je recent afgestudeerd, of op reis is geweest of heb je net een baby? Deze workshop is voor iedereen die ge├»nteresseerd is in het vastleggen van herinneringen en die hun foto’s willen verwerken zonder daar veel tijd, energie en geld in te steken. Het gaat NIET om Scrapbooking en er is geen speciale creativiteit voor nodig! Doe mee en ik laat je graag zien hoe je een prachtig album kunt maken en jouw verhaal kunt vastleggen. Snel en betaalbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten