zondag 31 augustus 2014

Op weg naar

Gisteren hadden we een super groot teamtreffen in Duitsland bij mijn Upline Jenni Pauli. En één ding is zeker, daar moet je bij zijn! Dat weet ik al zo lang als ik haar ken. En wat gaaf dat ik mijn eigen team dan ook mee mag nemen! Ik zit nog op foto’s te wachten. Zodra ik die heb, dan maak ik een extra blogpost. Nu moet ik weer verder met organiseren. Dinsdag een workshop Project Life en vrijdag een inloopmiddag.

Dus voor nu twee kaartjes en een sterren doosje. Het designpapier op de kaarten en van het doosje is uit de nieuwe herfst – wintergids. Het is steviger dan ons gewone cardstock en dus doosjes maken met dit papier is zeker geen probleem. De ene kant van het papier is steeds pakpapier bruin met witte opdruk. De andere kant is met rode of groene opdruk. En natuurlijk moest er een spreuk op uit de nieuwe hostess set Good Greetings. Wil jij ook zo’n set verdienen. Neem contact met mij op en let’s party.

Good Greetings

Geen opmerkingen:

Een reactie posten