woensdag 20 augustus 2014

Keepsake box


De nieuwe herfst/winter catalogus is nog maar een weekje van ons verwijderd. Ik heb al wat kunnen spelen met de nieuwe producten die we als demo eerder mogen bestellen. De keepsake box is een van deze nieuwe producten. Ik maakte er een baby doosje mee. Samen met een kaartje is de box onderweg gegaan naar de dochter van een vriendin. In het doosje passen precies twee paar baby sokjes. De nieuwe bakken moeder was blij verrast heb ik gehoord.
En noem het toeval, de kleur lost lagoon bleek dezelfde kleur te hebben als de letters op het geboortekaartje. En die had ik toen echt nog niet gezien :-)


Deze keepsake box snij je uit met een snijmachine. Heb je nog geen snijmachine en wil je er graag een. Koop de Big Shot nog deze maand en ontvang een set Framelits (snijmallen) en bijpassende stempels cadeau. Heb je vragen over de Big Shot, wil je weten of het wat voor je is? Je weet me te vinden toch?

Wil jij nou ook volop profiteren van de voordelen van demo zijn? Wil jij ook altijd het nieuwste nieuws als eerst weten en het materiaal voor je hobby met korting bestellen? Wordt ook SU demo!
Tot 29 augustus kan dat met een extra aantrekkelijke aanbieding. Je startpakket wordt met nog eens €20 euro aan extra producten gevuld die jij zelf uit kiest. En ja, je mag ook al uit de nieuwe mini catalogus kiezen! Ontvang voor €195 euro aan producten voor een prijs van €129 en begin.
Wil je meer weten neem dan contact met me op, dan leg ik graag alles geheel vrijblijvend aan je uit.
Je bent van harte welkom in mijn treasureteam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten