zondag 10 augustus 2014

Bloom in your heart

Ik ben weer op gang. Afgelopen week en dit weekend een hoop zaken opgeruimd en afgemaakt. Nu zit ik nog foto’s in te plakken voor mijn nichtje en neefjes. Zij hebben zoals eerder verteld allemaal een eigen album gekregen en nu is die dus ook gevuld. Daarna moet ik nog foto’s afdrukken voor mezelf en ik heb besloten ze in te voegen in Project Life. Later meer pagina’s dus :-)

Deze week ook een kaartje af gemaakt en verzonden naar een lieve familie. Het kaartje is gemaakt met de blendabilities. Deze keer niet op Whisper White maar op Crumb Cake cardstock. Dat gaat ook prima. Wel moet je opletten dat je het cardstock niet te lang raakt met de markers. Het papier is veel poreuser waardoor de inkt snel intrekt en zich verdeeld. Voor je het weet ga je over de lijnen. Voordeel is dat de kleuren heel snel mengen. Zie hier het resultaat. Vinden jullie het wat?

IMG_2100

Lieve groeten,
Jose

Geen opmerkingen:

Een reactie posten