donderdag 10 juli 2014

Ready

Vandaag de laatste hand gelegd aan de drie This and That boekjes die mee gaan met de kinderen. Ze hadden alle drie een duidelijke voorkeur van wat er op de voorkant moest. Zie hier het resultaat.
IMG_1965a

De stripfiguren heb ik. op fotopapier geprint en vervolgens uitgeknipt en vast gelijmd. Ik hoop dat dit langer mee gaat dan dat ik op papier had afgedrukt. Voor de letters heb ik een van de binnenvellen van de boekjes gescanned, geprint op fotopapier en letters uitgestanst. Zo kloppen de kleuren van de letters met de binnenkant van de boekjes. Toeters en bellen heb ik er verder achterwegen gelaten. De boekjes gaan mee op vakantie en worden gevuld met foto’s die ik op vakantie direct afdruk. Zo komen de kids met wat mazzel  thuis met een gevuld fotoalbum.

Zo zie je maar dat je de This and That boekjes heel makkelijk naar je eigen hand kunt zetten. En heb je al gezien dat een van de drie op dit moment in de aanbieding is in de week deals?

weekly 10

Jullie hebben nog de foto’s te goed van de kaart die ik in mijn vorige bericht plaatste. Hij is af!

IMG_1946 IMG_1947

Zie je die glimmertjes die ook geel schitteren? Dat zijn rhinestones die ik heb gekleurd met de blendabilities. Ook de pareltjes in het midden van de bloem zijn op deze manier gekleurd. De kleuring is heel snel droog en blijft prima zitten. Wist je dat je de knoopjes die op dit moment in de aanbieding zijn (zie plaatje hierboven) ook gekleurd kunnen worden met de blendabilities. Super toch!

2 opmerkingen:

 1. Helemaal áf, Jose!
  Supermooi gedaan!
  Handige tip van het kleuren van de embellishments, die ga ik onthouden!!!!
  :-D

  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw. Met die gepersonaliseerde (scrap)boekjes kan de vakantie helemaal niet meer stuk. Super leuk om tijdens de vakantie meteen de foto's te verwerken. Hebben ze bij thuiskomst meteen honderd uit te vertellen en te laten zien. Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen