dinsdag 1 juli 2014

Nieuwe Catalogus

Het is zover. De nieuwe catalogus is een feit. En wat is hij gaaf!

vookant catalogus 2014-2015

Download hier de pdf versie (let op! 41 MB): <klik>

De mooie en eenvoudige layout verbetert de leesbaarheid. De vele voorbeelden zijn weer super.
En wat een gave sets hebben we er bijgekregen.

Zie je een leuke stempelset en hoort er een bijpassende pons of framelits (snijmallen) bij, kijk of je een “bundel” afbeelding ziet. Daarmee bespaar je direct 15% op de combinatie. Als ik goed geteld heb komen er maar liefst 9 van bundels voor in de gids.

 De meest opvallende nieuwkomers zijn de photopolymer stempels. Deze nieuwe lijn van stempels is anders dan onze reguliere rood rubber stempels op hout of clearblok. Ze zijn volledig doorzichtig en laten zich daardoor eenvoudig afdrukken op de plek die jij wil. In tegenstelling tot photopolymer stempels van andere merken kun je zonder kunstgrepen de stempelinkt van Stampin Up! gebruiken. Er is bewust voor gekozen echt andere sets te voeren voor deze nieuwkomers. Zie hoe ze optimaal tot hun recht komen bij Project Life

Een goede 2e op de lijst van nieuwkomers zijn de Blendabilities. De copics van Stampin Up!
Waarom een eigen stift zal je denken. Gewoon omdat het kan, zeggen wij thuis dan.
Maar ze brengen ook echt iets nieuws. Ze sluiten feilloos aan bij het kleurassortiment van SU. Ze komen in sets met nog twee kleurtinten die perfect matchen. Schaduwen maken was nog nooit zo eenvoudig. En dat tegen een hele nette prijs.

Als laatste wil ik jullie melden dat er een nieuwe Nederlandse set is.

Nederlandse stempelset 2a

Deze exclusieve set is alleen beschikbaar voor hostesses. Kijk in de catalogus voor meer informatie over Hostess Credits (pagina 236). Geef je bij mij op als hostess en verdien deze set gratis!

Wil je een catalogus bestellen, vul dan het online formulier in: <Bestelformulier>
Verzendkosten zijn € 3,84


1 opmerking:

  1. Ich habe gerade auf Facebook gelesen, dass Du im Designteam für die Niederlande bist! Ich freu mich wahnsinnig für Dich!
    GLG Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen