maandag 21 juli 2014

Ken je dat?

Heb je een planning gemaakt, fietst er weer van alles doorheen. Met als gevolg dat niks is gedaan van wat ik had willen doen. Nog even geduld nog.

Onze trip naar Disney was bijzonder geslaagd. We hebben een paar mooie quotes en anekdotes overgehouden aan deze trip.

- een fastpass heet eigenlijk een voordringpas.
- afdrogen met de badmat gaat prima
- kinderen vallen ‘s nachts uit bed als ze een paar achtbanen hebben gedaan
- het spookhuis was in onze kamer want mijn neefje was het spook
- voor de nieuwe atraktie ratatouille moet je twee uur in de rij maar het is de moeite waard.
- als Mickey niet aanwezig is bij een optreden van de figuren, dan heeft hij een andere afspraak
- Goofie belt niet meer als wake-up call. Dat kan niet, want je kunt beneden in het hotel met hem op de foto.

Kortom het is altijd weer bijzonder Disney door de ogen van kinderen te zien. Helemaal als ze nog nooit eerder zijn geweest. We hebben genoten! Later zal ik nog foto’s laten zien van de boekjes die ik heb gemaakt.

IMG_1974 IMG_1743
Disney 2014

DSC_0005
IMG_1756

Voor mijn Project Life ben ik begonnen met een pagina van de tuin. Ik heb niet heel veel foto’s van de tuin. Maar er is 1 foto die ik erg mooi vind. Die heb ik over meerdere ‘vakjes’ verdeeld door de foto groot af te drukken en in stukjes te snijden. Zo ziet dat er ongeveer uit. Zodra ik de andere vakjes gevuld heb zal ik het totaal laten zien.

IMG_2067

Geen opmerkingen:

Een reactie posten