woensdag 4 juni 2014

Whoopie

Yes, de nieuwe catalogus is binnen. Dus eigenlijk heb ik geen tijd om te schrijven. Maar ja iemand moet het doen hihi. En ik neem nog steeds aan dat iemand mijn blogposts leest :-).

De voorkant van de catalogus heb ik jullie van de week al laten zien. Wil je hem van binnen zien, stuur me een mail en vraag jouw exemplaar aan. De eerste catalogussen zijn al onderweg inclusief verrassing.

Dan wil ik jullie graag onderstaand kaartje laten zien dat ik heb gemaakt voor een klant. Eigenlijk is het een geschenkkaart met daarin een cadeaubon voor SU goodies. Zowel de kaart als de cadeaubon vielen in de smaak. Ik hoop dat jullie het kaartje ook leuk vinden. En wil je een keer een cadeaubon aan iemand geven voor SU goodies. Dan kun je altijd even contact zoeken met mij.

IMG_1766

Ik vind het wel super jammer dat zowel de Grid stempel als de tekststempel Delightful Dozen verdwijnen. Wil je een van beide nog hebben. Wacht niet! Ook de lentegids eindigt aan het einde van deze maand. En er zijn maar enkele sets die terug komen in de nieuwe catalogus. Dus stop met twijfelen start met schrijven.

Als laatste wil ik jullie er aan herinneren dat er weer nieuwe week deals zijn.
 image

Geen opmerkingen:

Een reactie posten