zondag 8 juni 2014

Project Life

Iets nieuws, nee dat niet. Maar wel super gaaf. Stampin’ Up! is een samenwerking aangegaan met Becky Higgins. De naam op het gebied van Project Life.
Maar wat is project life? En wat kan ik er mee?

Project Life is het leven zelf, vastgelegd op foto’s en indien nodig of gewenst voorzien van tekst. Het leven van alledag. Een soort dagboek. Je zet er in wat jij leuk en belangrijk vindt. Een verslag van de kleine en de grote zaken in het leven. En dat met een soort van regelmaat. Dat kan elke dag zijn, elke week, wat jij wilt en prettig vindt.
Wat is het niet? Het is geen scrapbooking. Het is veel simpeler. Meer zoals een fotoboek van vroeger, het plaatje, de naam, de emotie. Maar wil je er een hele compositie van maken als bij scrapbooking dan kan dat uiteraard nog steeds. Je kiest en ontwikkeld je eigen stijl. Jouw leven.

Maar het is vooral snel. In deze tijd waarin van alles moet is het niet altijd makkelijk om vast te leggen wat in sneltreinvaart door je leven denderd. Project Life kan helpen om het toch vast te leggen.

Begin simpel. Hoeveel foto’s heb jij op je telefoon staan? En hoeveel staan er wel op facebook maar zijn nooit vastgelegd voor later? Zo ben ik ook begonnen.

Ik kreeg een doos met de nieuwe spullen voor Project Life binnen. Die heb ik op de foto gezet. Omdat het gave spullen zijn die ik met jullie wil delen. En ik zou ze zo op mijn blog hebben gezet. Maar opeens dacht ik, waarom niet eerst in een P(roject) Life opstelling en dan op mijn blog. Dus bij deze. Mijn eerste PL. Klaar in nog geen uurtje. Het uitprinten van de foto’s nam de meeste tijd in beslag. Maar dan ook alleen maar omdat ik nog uit moest zoeken hoe de printer ook kleine foto’s print :-)
IMG_1821

En natuurlijk kan ik er nog van alles bij plakken. Maar het hoeft absoluut niet!

Vanaf dinsdag 10 juni kunnen jullie ook een aantal producten bestellen voor Project Life. Zo zijn de sheets waar de foto’s in gaan een super start. Je schuift je foto er in en je bent begonnen.
Kaartjes, stempels, washi tape, kleine houten embellishments, twee super fineschrijvers en een hoekpons kunnen je werk simpel pimpen in de stijl waar jij van houdt. Maar denk er vooral niet te lang over na. Begin gewoon, voor je het weet is er weer een dag weg en was hij echt de moeite waard ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten