zondag 15 juni 2014

In Color 2014-2016

Gisteren een heerlijke dag gehad met veel demo’s van SU op de regionale bijeenkost in Houten. Wat een drukte altijd weer. Maar wat heerlijk om iedereen weer bij elkaar te zien. En wat leuk om ook de nieuwe leden van mijn team te ontmoeten. Dank dames voor jullie gezelligheid!

Er was weer genoeg te zien, te horen en te winnen. Leuke creatieve ideeen voor project life, de nieuwe In Color kleuren, de nieuwe (Photopolymer) stempels, bedrijfs interessante tips en goodies uit de nieuwe catalogus.

Helaas viel ik niet in de prijzen dus ik schaf zelf maar aan wat ik hebben wil (lijstje ligt al klaar Winking smile. Maar een paar van mijn meiden wonnen wel. Gefeliciteerd allemaal met de ontzettend leuke spullen.

Aan het einde van de dag kregen alle deelnemers een set van de nieuwe In Colors. Mijn set bevatte een pak cardstock met alle 5 de kleurtjes, lint in de kleur Lost Lagoon en het inktkussen in de kleur Hello Honey.

IMG_1881

Zometeen meer over deze 3 cadeautjes.

Toen ik de nieuwe In Color kleuren de eerste keer zag was ik niet direct verkocht. Herfst was de eerste gedachte (even slikken na de heerlijke zomerse kleuren van 2013-2015) maar toen dacht ik RETRO. Hip en happening.
En in gedachten zag ik direct cirkels. Daar moest ik wat mee zullen we maar zeggen.

Dit is het resultaat.

IMG_1872IMG_1871IMG_1870

Nu ze bij me thuis liggen ben ik er wel direct voor gevallen. De blauw, geel en de paars zijn voor nu mijn favoriet. Maar ik zie in de groen zeker potentie. vooral omdat hij net wat donkerder is als onze Old Olive.

Want hoe verhouden de nieuwe kleuren zich nu eigenlijk tot de kleuren die we al hebben. Ik heb ze geprobeerd op foto vast te leggen in combinatie met de andere kleuren. Zodat je een beetje ziet hoe ze er tussen passen. Het blijft lastig om de kleur juist over te brengen met alle digitale techniek. Je bent altijd van harte welkom om ze in het echt te komen bekijken.

IMG_1874Island Indigo, Lost Lagoon, Pool Party
IMG_1875Pumpkin Pie, Tangelo Twist, Tangerine Tango

IMG_1876Old Olive, Mossy Meadow, Always Artichoke

IMG_1878Crushed Curry, Hello Honey, Dafodil Delight

IMG_1880Rich Razzleberry, Blackberry Bliss, Perfect Plum, Elegant Eggplant

En nu de drie cadeautjes. Die ga ik verloten. Iedereen die op 1 juli meebesteld met mijn eerste verzamelbestelling als de nieuwe catalogus live gaat dingt mee voor de prijsjes!
Wat moet je doen, zorg dat je bestelling binnen is voorvoor 30 juni 10.00 en je dingt mee naar een van de drie cadeautjes. Heb je de catalogus nog niet, vraag hem snel aan. Klik hiernaast op de voorpagina van de gids en geef je gevens door. Verzendkosten € 3,84 Deze breng ik in korting op je eerste bestelling.

Groetjes en tot de volgende blogpost!
Jose

1 opmerking: