zondag 1 juni 2014

Drie Dwaze Dagen

Ja, zo ga ik ze ook bij Stampin’ Up! maar noemen hihi. Het zijn rare dagen op het moment dat de lijsten met vertrekkende artikelen net vrij gegeven zijn. We kunnen namelijk ook al onze voorbestelling uit de nieuwe catalogus, project life artikelen, blendabilities (alcohol stiften) en niet te vergeten de nieuwe catalogi zelf bestellen. Wikken en wegen wat ik nog wil hebben uit de oude gids, wat ik al wel wil uit de nieuwe, wat nog niet, waar wacht ik nog mee of kan ik eigenlijk helemaal niet wachten!

In ieder geval kan ik niet wachten tot ik die beauty’s van een catalogus in mijn handen heb. Op het schip hebben we er al even in mogen bladeren maar we moesten hem ook weer terug geven :-(
Maar nu is hij zo echt in huis en aaibaar :-) En aaien gaan we! Want wat staan er weer een gave nieuwe producten in. En wat ziet het er allemaal super uit. Boordevol nieuwe ideeën. Wil jij de nieuwe catalogus ook? Stuur me even een mailtje! Heb je een bestelling, dan glijdt hij gewoon in je pakket.

Maar zoals gezegd. Tegelijk met de komst van nieuwe producten gaan er dus ook producten weg. En helaas zijn er inmiddels al sets uitverkocht en daarmee definitief weg. Gisteren wilde iemand nog heel graag de Field Flowers bestellen. Maar helaas. die is er al niet meer. Ook de grote hartenpons is voorgoed weg en zo nog meer. Per minuut verdwijnt er meer en meer. Lastig met bestellen. Zeker. Bij elke order is het maar weer wachten of het goed gaat. Kortom, tip van de dag. Wacht niet!

Intussen hebben Miranda en ik vrijdag nog wel kans gezien de leuke projecten af te ronden die we met de deelnemers willen gaan maken op 21 juni. De bestelling voor de materiaalpakketten is gedaan en volgend weekend gaan we de pakketten vullen. Daarna is het nog twee weken om de puntjes op de wel bekende i te zetten.

Als laatste heb ik nog een achtergrondje met de Gourgeous Grunge zoals beloofd. Deze keer heb ik het kaartje al wel wat verder “af” gemaakt met een mat van cardstock en een uitgeponste tekst.

IMG_1778

Hieronder vind je wat ik gebruikte voor deze kaart.

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten