zondag 29 juni 2014

Beelden…

… zeggen meer dan woorden. Dat komt mooi uit, want ik heb een aantal foto’s van het Regionaal Event dat werd gehouden op 14 juni in Houten. Ik heb er maar een project life pagina van gemaakt :-)

project life Regional

Een paar foto’s van 4” x 6” (10 x 15 cm) en een paar van 4”x 3” (7,5 x 10 cm) en je kunt aan de slag.

Veel van mijn foto’s neem ik met de mobiele telefoon. Ik heb een speciale App gedownload om 2 foto’s van 4” x  3” te kunnen combineren tot een 4” x 6” formaat. Zo kan ik de kleine foto’s eenvoudig samen afdrukken. Eenmaal afgedrukt hoef ik de foto’s alleen nog van elkaar los te snijden. Aan elkaar gebruiken kan uiteraard ook. De kleine foto’s rechtsonder zitten nog aan elkaar. Dat vond ik handig omdat de pocket waar ze inzitten van het formaat 4” x  6“ is.

Het grappige van zo’n App is dat je, behalve 2 foto’s van gelijke grootte, eenvoudig meer foto’s kunt combineren. Of afbeeldingen in een hele andere vorm kunt zetten. Onderstaande plaatjes heb ik op internet gevonden om jullie een idee te geven hoe zoiets er uit kan zien.

imageimage

Ook een tekst of een leuk frame kun je toevoegen. Soms is het ook mogelijk om er een filter overheen te leggen waardoor je foto’s bv zwart/wit of sephia worden.
Ik heb een Iphone en gebruik twee Apps door elkaar afhankelijk van wat ik wil.
Ze heten Pic Jointer en FrameFree maar er zijn er nog veel meer. Sommige zijn gratis, andere moet je voor betalen. Het is een kwestie van proberen wat voor jou het beste werkt.

Gaaf toch, de wereld van digitaal en analoog gaan zo naadloos in elkaar over!

1 opmerking:

  1. Ein schönes LO ... und Bilder sagen in der Tag mehr als Worte :o)
    LG sigrid

    BeantwoordenVerwijderen