maandag 19 mei 2014

Terug van een droomreis

Sinds gisteren weer terug op Nederlandse bodem. Vandaag nog een beetje Jetlag en mega van slag en nog een beetje aan het dromen van deze hele bijzondere ervaring. Zoals jullie weten mocht ik met Stampin’ Up! mee op vakantie. En wat voor vakantie!

Een heuse cruise naar het Caribisch gebied. Dit moet ik allemaal serieus even verwerken. Wat een indrukken. Wat een vakantie.
Zodra ik de foto’s heb uitgezocht zal ik jullie zeker meenemen op mijn reis. Voor nu laat ik vooral werk zien van anderen. Om jullie creatief te prikkelen :-)

Ik heb een vijftal foto’s van swaps die de ruim 200 demo’s bij elkaar hebben gebracht. En als je goed zoekt, vind je misschien ook al wel wat hints naar de nieuwe catalogus die per begin juli van start gaat.

IMG_1050 (2)IMG_1046 (2)IMG_1047 (2)IMG_1048 (2)IMG_1049 (2)

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk voor je Jose dat je het zo fijn hebt gehad. We wachten geduldig op je foto's.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En we zijn reuze benieuwd naar de nieuwe catalogus!

    BeantwoordenVerwijderen