zondag 4 mei 2014

Mijn swap/ruil kaartjes

Intussen zijn we aangekomen in Amerika en zijn mijn man en ik klaar voor een nieuw avontuur. Een cruise verdiend met mijn activiteiten voor Stampin' Up! Hoe bijzonder! Uiteraard had dit niet gelukt zonder mijn super klanten, mijn fantastische team en alle energie die er met liefde in gaat. Een mega groot dank je wel van mijn kant.

We maken deze reis niet alleen. De boot zit vol demo's die net als ik de reis van SU bij elkaar hebben verdiend. Het blijft een raar gevoel dat ik daar loop tussen de in mijn ogen grootste demo's die SU kent. Dames wiens namen jullie ook wel kennen van de blogs waar je langs hopt, van de video's die ze maken met alles van SU. het maakt me kleiner nederig. Zou ik durven te vragen of ze met mij op de foto willen?

Voor de reis konden we ons opgeven of we wilde swappen. Uiteraard heb ik me opgegeven. De instructies waren duidelijk en net iets anders dan normaal. We kregen opdracht om er slechts 26 te maken. Deze moeten we inleveren bij de hospitality desk. SU zorgt dan voor het ruilen. De volgende dag krijg ik 26 nieuwe swaps terug. Ik ben heel benieuwd wat ik ga ontvangen.
Hier zien jullie in ieder geval mijn inzending.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten