woensdag 23 april 2014

Week deal 3

Ik geef het toe, we zijn verslingerd geraakt aan de serie Suits. Een serie over advocaten in New York. Inmiddels aangeland bij het 2e seizoen en we zitten er lekker in zullen we maar zeggen. We kijken de afleveringen achter elkaar door als er tijd is (netflix) zodat we niet hoeven te wachten op de maandag avond. Ons leven thuis is daar veel te ongeregeld voor. Er is altijd wel wat zullen we maar zeggen.  Onderstaande kaartjes heb ik vorige week gemaakt. Inmiddels zijn er al een aantal onderweg en vandaag vertrekt de rest.
IMG_0828IMG_0830

En dan natuurlijk vandaag weer nieuwe deals.
De komende week is er een speciale prijs voor weer 7 artikelen.
Bij de ornament punch hoort een stempel set. Niet in de aanbieding, maar nog wel te koop in een bundel samen met de pons voor een zeer aantrekkelijke prijs.

weekly 3
Staan deze artikelen op je wensenlijst, dan is dit je kans om ze met korting te kopen.
Maandagavond 28 april plaats ik een verzamelbestelling, dus geef snel je bestellijstje door. De korting geldt voor een week. Dinsdag 29 april om 23.01 verloopt deze actie. Vanaf dan geldt weer de normale prijs voor deze artikelen. Wacht dus niet als je wat wilt hebben.  Volgende week woensdag 30 april komt er een nieuwe week deal. Welke artikelen er dan in de aanbieding gaan is een verrassing.
Dus vergeet niet volgende week woensdag weer te komen kijken op mijn site.

Dan als laatste nog een hint. In Amerika lopen ze van SU een maand voor. Dat betekend dat daar de uitverkoop al is begonnen. Wil je meer weten en zien wat gaat verdwijnen uit het assortiment? Bezoek de site van Stampin Up USA of bekijk een blog van een Amerikaanse demo. De vraag is dan, ga je voor zeker en koop je alvast of wacht je op de uitverkoop met de kans dat je mis grijpt? De keuze is aan jou! Maar dat artikelen snel weg zijn als bekend wordt dat ze niet meer terug komen in de nieuwe catalougs, dat hebben we vorig jaar gezien.1 opmerking:

  1. Eine zauberhafte Karte. Ich hoffe, wir sehen uns am Wochenende in Bottrop.
    Lieben Gruß sigrid

    BeantwoordenVerwijderen