zondag 20 april 2014

Vrolijk Pasen

Het was erg leuk om een workshop geven tijdens een vrijgezellenfeest. Hele andere insteek, hele andere sfeer. Maar het smaakt zeker naar meer!

Na het eten zijn manlief en ik naar de film gegaan: Divergent. Een hele bijzondere film naar het gelijknamige boek van Veronica Roth.
Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chicago. Beatrice (Woodley) is een van de vele tieners die op haar 16e één van de 5 facties moet kiezen waarin de stad verdeeld is: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inwijding die het uiterste van haar vraagt. Maar niet alleen van haar! De concurrentie is groot, wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?

De film heeft me vannacht nog wel even bezig gehouden. Dat heb ik soms. Dan blijft zo’n verhaal veel langer hangen dan anders en kauw ik in mijn slaap nog een beetje door op het verhaal.
Hou jij van een film als The Hunger Games, dan is deze film zeker een aanrader. Ik ga ondertussen wachten op de vervolgfilms. Of zal ik gewoon de twee vervolgboeken lezen….

En om de blogpost van vandaag mee af te sluiten wat creatiefs. Een grappig doosje gemaakt met de Envelop Punch Board (heb ik al gezegd hoe leuk ik dit apparaat vind?)
De belly band zoals ze de omsluitende band noemen is gemaakt met het vellum uit de lente/zomer gids. Daarop staan mooie gouden strepen. Ik vond het wel wat chics hebben met dat goud. Zoals de verpakkingen van Godiva chocolade. Maar dan net even anders hihi. In mijn pakjes zitten chocolade eitjes van de supermarkt Winking smile.

pasenpasen 3pasen 2

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten