dinsdag 29 april 2014

Bottrop Demotreffen

Tja waar begin je na zo'n weekend. Wat is het toch altijd weer bijzonder om in zo'n grote groep enthousiaste dames aanwezig te zijn.
Waarom ik hier bij wilde zijn? Doordat ik begin deze maand in Amerika was (en nee, dat is echt niet vervelend!) miste ik de twee avonden die Stampin' Up! in Nederland organiseerde. Daarop besloot ik naar Duitsland af te reizen om daar een hele dag mee te maken. En zo kwam het dat ik afgelopen zaterdagmorgen in het autootje klom op weg naar Bottrop.
De auto zat strak vol. Niet alleen gingen nog twee teamgenootjes mee (Thanks Sharon en Daènne, jullie waren super!) maar ook had ik mijn hele wagen volgeladen met kaartenzakjes. Die zijn in Duitsland slecht te koop en meestal neem ik dan wat dozen mee vanuit Nederland.

Deze keer was het meeste al voorbesteld en uitgezocht. Om dit in goede banen te leiden had ik enveloppen gemaakt informatie stickers.
De enveloppen had ik voorzien van een creatieve voorkant. Gemaakt met My Digital Studio!
Hier zie je een klein beetje wat ik had gemaakt. Het blijft grappig dat alle SU kleuren zo maar uit je printer komen lopen. En dat je stempels kunt gebruiken die je dan vervolgens kunt vergroten of verkleinen, spiegelen en kantelen.
Bij het opmaken van de envelop had ik rekening gehouden met een vakje waar de sticker zou komen.

Eenmaal in Bottrop gaat zo'n dag vanzelf. Vele bekenden, vele onbekenden, een fantastische zaal, mooie versiering, leuke naamschildjes, prijsuitreikingen, super eten en van alles meer.

Maar ook zaken die niet zo gewoon zijn. Zo was de schrijvende pers aanwezig (zie hier voor het artikel in de Duitse krant) en om het nog spannender te maken, was ook een filmploeg van de WDR aanwezig in combinatie met Ikea. Ikea wilde een proef doen en omdat wij hobbydames veel Ikea meubels hebben al is het maar om de stempels in op te bergen waren wij schijnbaar een perfecte groep. Het filmpje dat gemaakt is van alle commotie komt eind augustus beschikbaar. Maar ik heb een beetje gemist wanneer en hoe. Maar dat zal tegen die tijd vast opgehelderd worden.
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
Wil jij ook eens zo'n groot event mee maken? Kijk op www.stampevent.nl en meld je aan.

Rest mij nog een sfeer impressie te maken van de dag:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten