zaterdag 1 maart 2014

Zelf stempels maken

Dat is met deze set kinderspel. Het enige dat nodig is, is een leuk idee. Ideeën heb ik genoeg, maar ik wilde ook nog origineel en daar had ik even tijd voor nodig. En hoe grappig is het dan als ineens bovenin de grijze massa een lampje aan gaat. Mijn lampje ging aan door een vraag op de beurs in Hardenberg. Of ik ook een Amsterdams Huisje op een stempel had. Nee, niet, maar …. en daar was het idee. Je kunt hem natuurlijk prima zelf maken!
Alles wat ik nodig had was een plaatje. Want uit de losse hand iets tekenen vind ik moeilijk.
Het plaatje vond ik op internet.
Het plaatje heb ik geprint en nagetrokken met potlood. De tekening leg je vervolgens op het rubber waarbij je potloodlijnen het rubber raken (de tekening ligt dus op zijn kop op het rubber). Het potlood geeft af op het rubber en zo heb je de tekening op het rubber staan, klaar om uitgesneden te worden.

Uitsnijden gaat heel eenvoudig met de scherpe gutsen die bij de set geleverd worden. Pas op de vingers!!Eenmaal uitgesneden zet je het rubber met een foamlaag vast op het houtblok. Alles is bijgeleverd dus je hoeft niet op zoek naar materiaal.

Als de stempel in elkaar gezet is, kun je aan het stempelen. Hier is mijn resultaat. Een Nederlands tekstje er bij en de kaart is compleet.

Undefined amsterdamse huisjes
Wil je zien hoe het werkt? Hieronder een filmpje van Stampin Up!


Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

2 opmerkingen:

  1. Je hebt er een mooie stempel van gemaakt! Geen taart erin?
    Kun je dit nog realiseren?
    Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen