donderdag 20 maart 2014

Vrolijk verpakt

Afgelopen zaterdag had ik de eer om op het teamtreffen te zijn van mijn teamlid Miranda Versteeg (www.laulijn.nl) Het is een hele leuke dag geworden. En zoals altijd had Miranda het prima voor elkaar. Ik geniet altijd enorm van de gestructureerdheid van haar. Alles onder controle hihi.

Miranda had een heel leuk mini album voorbereid. Die zal ik op een later moment tonen omdat ik daar een speciale bestemming voor heb.

Vorige week heb ik al een versierd doosje laten zien. Deze had ik speciaal voor Miranda gemaakt. Als cadeautje. Dat kon ik toen dus nog niet melden maar nu wel.
Ook voor het team heb ik een swap gemaakt. Je weet wel, zo’n ruilobject waar we bij Stampin’ Up! helemaal verslingerd aan zijn omdat je zo altijd heel snel heel veel leuke nieuwe ideeën krijgt aangereikt.
Deze keer heb ik een kleine verpakking om een paasei gemaakt. De eieren zijn ongeveer 7 cm groot. Dan heb je een idee hoe groot de verpakkinkjes ongeveer zijn. Zijn ze niet schattig geworden?

IMG_1648

De bovenkant van de verpakking is gemaakt met de nieuwe Scalloped Tag Topper pons. Daar kun je zulke leuke dingen mee maken!

IMG_1646IMG_1647

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten