woensdag 5 maart 2014

Thinking of You

Snel een kaartje op de foto en dan hup op de post. Deze gaat naar een teamgenootje. Hopelijk fleurt het haar een beetje op.

Gek toch altijd hoe zo’n kaartje ontstaat onder je handen en dan ineens een gevoel krijgt.
Toen ik de achtergrond maakte dacht ik oeps wat “somberder”. Mag je dat zo zeggen? Ik twijfelde of ik het niet gewoon even over moest doen. Maar na even nadenken vond ik dat het paste bij de situatie van mijn teamgenootje. Mits ik voldoende een draai wist te maken naar positief. Dat heb ik gedaan met lente groen, wit en geel. Om de hoop, de kracht en hopelijk de vooruitgang op de kaart te vatten. Ingetogen en toch met voldoende energie.

petit petals

De bloemetjes heb ik gemaakt met de Petit Petals punch. Een super pons als het gaat om bloemen. Een super veelzijdige pons. Hij past bij de gelijknamige stempelset Petit Petals (in combinatie met 15% korting te koop). je kunt de ponst gebruiken voor verschillende soorten bloemen, plat, 3d maar ook weer als hartje in een grotere bloem. Met andere woorden een echte aanvulling en must have!

petit petals 2

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

1 opmerking: