zondag 9 maart 2014

Spiral Spins

Op de een of andere manier heb ik iets met spiraal figuren. Als kind heb ik getekend met zo’n set met wieltjes waarmee je zelf de mooiste spiralen kon maken. Eindeloos rondjes maken met je pen in steeds weer een ander gaatje zodat de ene creatie nog mooier werd dan de ander en natuurlijk wisselde je af met steeds een andere kleur pen. En op den duur ging vanzelf je papier stuk want dan was je te vaak over een bepaalde plek gegaan.

spirograph spirograph 2
Herinner jij je deze nog? Of word ik nu echt oud?

Toen ik de stempel set Spiral Spins zag in de lentegids was ik in ieder geval direct verkocht.
Die set moest ik hebben! En afgelopen vrijdag had ik eindelijk even een moment om er mee te spelen.
Eerst maar eens simpel beginnen. En nee, hier gaat je papier niet kapot door hihi.

spiral

1 opmerking:

  1. Oh ja...spirograaf, wat hebben mijn zusjes en ik daar veel meegewerkt.
    Zo leuk!
    Pure nostalgie en wat leuk dat zoiets dan weer terugkomt voor het gebruik op kaartjes.
    Fijne zondag en geniet van het mooie weer!

    BeantwoordenVerwijderen