woensdag 26 maart 2014

Simpel kaartje

Eind deze week gaan mijn man en ik een weekje weg. Even helemaal niks. Lekker genieten en hopelijk wat leuke dingen zien. Natuurlijk geeft dat de week ervoor wat druk. Een aantal zaken moeten af. Gewoon maar stap voor stap afhandelen en we komen er wel.
Tot overmaat is een van de hondjes niet helemaal lekker. Dat betekend wat onrustige nachten en die begin ik te voelen. Gelukkig eet en drinkt hij wel, dus het zal alleen een kwestie van tijd zijn dat hij weer de oude is.

Vandaag een simpel maar sierlijk kaartje. Heb jij deze stempelset Petal Parade ook? Toen ik hem voor het eerst zag wist ik nog niet zo goed wat ik er van moest vinden. Maar inmiddels ben ik er helemaal blij mee. Je maakt er zo eenvoudig een mooie achtergrond mee dat hij gewoon een must in je assortiment is.
De set verdwijnt eind deze maand, dus laat je kans niet voorbij gaan om hem gratis te ontvangen bij een bestelling van 60 euro.

Ik heb nog geen tekst op de kaart gestempeld omdat ik nog niet weet wat ik met het kaartje ga doen.

simpele kaart

1 opmerking:

  1. Een mooie kaart! Ik krijg de stempelset deze week. Beterschap met je hondje en een fijne vakantie! Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen