zondag 16 maart 2014

Jullie + Stampin’ Up! + 26 Maart

Een speciaal Stampin’ Up! evenement met de mensen van Stampin’ Up! en je hoeft er niet eens je huis voor uit! Whoehoee

Hebben jullie ook als mee willen doen met een evenement van Stampin’ Up! zoals wij demonstratrices veel vaker mogen? Dit is je kans, doe mee! Heb je vrienden die ook mee willen doen? Deel dan dit bericht.

Wanneer: Woensdag 26 maart vanaf 20.30

Waar: Vanuit je eigen huis ga je via een Livestream actief mee stempelen.

Wat: Dit is een live, Streaming evenement waarbij we aan de slag gaan met de All Wrapped Up *Bundel* (€65,80) op pagina 6 uit de Sale-a-bration folder . Bestel de bundel op tijd voor het event. We maken ook gebruik van het Sweet Sorbet Designer Series Papier. Dus vergeet niet dit papier als je gratis Sale-a-Bration product te kiezen! Kies vervolgens je favoriete apparaat – computer, tablet, smart phone of koppel je computer aan je TV – en stem af om een aantal hele leuke nieuwe projecten te maken met de bundel.

Hoe: Bestel de bundel van pagina 6 uit de sale-a-bration folder uiterlijk donderdag 20 maart (JA dat is al snel, dus wacht niet te lang!)
Omdat ik dit een super leuk idee vindt en graag iedereen mee wil laten doen. En omdat ik zelf niet kan wachten om mee te doen, verstuur ik de bundels voor € 67,50 inclusief verzenden (afhalen mag ook en kost niks).

De Livestream link ontvang je na aankoop van je bundel.

Heb je al delen uit de bundel al eerder aangeschaft neem dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk dinsdag 18 maart contact met mij op. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Wat zit er in de bundel:

Knipsel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten