vrijdag 14 maart 2014

All in the box

Druk druk druk. Eerst naar de tandarts. Jakkes! maar we hebben het weer overleefd. Daarna de auto naar de garage. Gelukkig kon mijn pa even mee, dan hoefde ik daar niet te wachten. Belt tegen vier de garage op, ze hadden de auto de bedoelde beurt gegeven en er waren verder geen vervelende dingen geconstateerd. Maar of ze wel de houder om mijn nummerplaat mogen vervangen. “Vinden we leuk om er een op uw auto te zetten met onze naam….” Ok, ik ben de beroerdste niet dus het mag hahaha.
Tussen de bedrijven door nog een klein doosje versierd. Het dekseltje heb ik mede gemaakt met het envelop punch board. Daardoor kreeg je op de hoeken zo’n grappige inspringing. De bloem is gemaakt met de nieuwe stans uit de lente gids. Ik heb nog nooit zo makkelijk bloemetjes gemaakt. Vastzetten doe ik met een glue gun. Wel oppassen voor de vingers! De hanger is een combinatie van geponste cirkels en een hartje. En zie je dat ragfijne zilver krul draadje? Dat is ons nieuwe twine met zilver. Het twine heb ik weg gehaald, dan blijft dit gekrulde zilverdraadje over. Dat geeft weer hele nieuwe mogelijkheden :-)

IMG_1642

Het stippen papier en het twine zijn beide uit de Sale-a-bration folder. Daar wordt ik helemaal vrolijk van. die kleurtjes zijn helemaal lente!
Heb jij jouw favoriete gratis artikelen ontvangen? Super zijn ze niet? Heb je ze nog niet, je hebt nog twee weken! Dus wacht niet te lang. Op 29 maart plaats ik nog een verzamelbestelling, dus sla je slag!

IMG_1641

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl - Independent Stampin' Up! Demonstrator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten