zondag 16 februari 2014

Teamtreffen Treasureteam feb 2014

Tja waar begin je na zo’n dag. Het hoofd tolt nog van alles. De teamleden, de swaps, de gezelligheid, de informatie, de nieuwtjes, de lessen, de cadeautjes… tja wat eigenlijk niet. Je moet er bij zijn geweest om te begrijpen wat ik echt bedoel denk ik ;-) Maar laat ik maar gewoon foto’s showen. Dat lijkt me het beste.

Allereerst


Ons treasureteam.

simone presentsimone present 2

Een zeer leuke workshop met hele bijzondere lessen en een leuke make & take door Simone Turnbull

 knijpers compleet 2knijpers compleet

Hier heeft het team mij flink bij de neus. Ik hou zo niet van wasknijper die gepimpt worden als swap.
Dat heb ik denk ik net even te vaak gezegd want ik krijg de pin op mijn neus. Minstens 28 versierde wasknijpers, een wasknijper memorie, een wasknijper hanger en 2 kaartenstandaards versierd met knijpers. Zie je mijn gezicht!

En dan een heel bijzonder moment. Ja ze hebben me te pakken met de knijpers, maar ze hebben ook een lijst gemaakt met steekwoorden die mij beschrijven. Zo zien zij mij. Daar wordt je emotioneel van en dat ga ik echt niet verstoppen. Dank lieve dames. Jullie zitten stuk voor stuk in mijn hart!

teamcadeau

En dan nog wat sfeerfoto’s

2 opmerkingen:

 1. let's celebrate you - you did and will do a great job
  Hugs, Jael

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er supergezellig uit, Jose!
  En wat een liefdevol team heb je ondertussen bij elkaar gekregen.
  Leuk om te zien hoe hecht jullie zijn in eigenlijk zo'n betrekkelijk korte tijd.
  Lekker genieten!

  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen