woensdag 19 februari 2014

Niet onthouden

Van mijn teamlid Monique heb ik een bijzonder leuk doosje met kaartjes gekregen dat ik jullie absoluut wil laten zien. De kaartjes passen precies in het doosje. De envelopjes zijn gemaakt met het envelop punch board.

luciferdoosje 3luciferdoosje 1luciferdoosje 2

De sale-a-bration is nog in volle gang. Heb jij al een gratis stempelset, embossingfolder, punch of designer series papier opgevist? Nog niet? Je hebt nog de hele maand februari en maart om je kans te pakken. Sla je slag!

Van het weekend staat ons team op de creadagen in Hardenberg. Zelf ben ik aanwezig op vrijdag en op zondag. Bezoek onze stand. Ik heb nog 2x 2 vrijkaarten. Heb je interesse? Abonneer je op mijn blog en neem contact met mij op. Wie het eerst komt heeft de kaarten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten